Plaats je bestelling en haal vanaf de volgende dag af

Open op woensdag tot en met zaterdag - bel ons op: 050-3091273

Over Slagerij Hilbrants

In 1872 startten broers Willem en Derk Hilbrants met Slagerij Hilbrants in Paterswolde. Bijna 60 jaar geleden nam achterkleinkind Dik Hilbrants de slagerij samen met zijn broer over. Dik in Paterswolde en Max opende een slagerij in Vries. Een echt familiebedrijf. Kenmerkend voor de slagerij is ambacht en tot voor kort zelfslachtend.

Al 150 jaar met liefde voor het slagersambacht en traditie zorgen wij voor het lekkerste vlees en heerlijke verse specialiteiten uit eigen slagerij. Wij werken met de beste ingrediënten en streven naar de hoogste kwaliteit. Dit gaat hand in hand met een optimaal dierenwelzijn en maximale zorg voor het milieu. Nog steeds komen de koeien en varkens uit de omgeving en worden de dieren met zorg uitgezocht en verwerkt tot mooie producten.

Wij werken op basis van bestelling. Dat betekent dat u als klant via de webshop uw bestelling kunt plaatsen en op een later moment de bestelling kunt ophalen in onze winkel. Zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Uit de vriezer bieden wij een wisselend assortiment. Zo kunt u ook bij ons terecht wanneer u geen bestelling heeft gedaan, maar toch wilt genieten van een goed stukje vlees. Wij zijn gevestigd in Paterswolde aan de Hoofdweg 214.

 

Bijna alles wat de slagerij biedt, wordt huisgemaakt en met de hand gesneden en bewerkt. Naast vlees, staat de slagerij bekend om verse maaltijden, salades, patés en dips uit eigen keuken.

Behalve vlees en verse lekkernijen bestaat ons assortiment uit alle producten die wij via onze webshop Hoofdpand verkopen. Zo vind je er serviezen, kaarsen, kandelaars, houten planken, verzorgingsproducten en woonaccessoires zoals plaids en spreien, vloerkleden, sierkussens, keuken- en badkamertextiel, én de mooiste cadeaus. 

© 2024 Slagerijhilbrants.nl Bekijk onze Algemene voorwaarden