Winkelmandje

Plaats je bestelling en haal vanaf de volgende dag af

Open op woensdag tot en met zaterdag - bel ons op: 050-3091273

Kerst

Kerstpakketten en -cadeaus

De feestelijke decembermaand komt eraan en dat betekent dat we ons klaarmaken voor de meest gezellige tijd van het jaar, waarin we samenkomen met familie en vrienden. Bij deze mooie gelegenheid hoort natuurlijk het geven van geschenken en kerstpakketten!

In onze winkel kun je terecht voor het samenstellen van jouw perfecte cadeau. Zo kun je bijvoorbeeld mooie combinaties maken met ambachtelijke producten en luxe accessoires. Hier komen geschenken en culinaire verwennerij samen!

Stel je voor, een prachtig opgemaakte borrelplank met een handgeknoopte rollade, een  droge metworst uit eigen worstmakerij, schitterende schaaltjes en sfeervolle kandelaars met kaarsen in alle kleuren. Je kunt dit nog verder verfijnen met heerlijke olijfolie en exclusieve zout- en peperflessen voor de echte fijnproevers.

Of misschien wil je jouw dierbaren verwennen met de allerbeste verzorgingsproducten. Met onze uitgebreide collectie van Meraki en Bramley, ben je verzekerd van heerlijke geuren, een zijdezachte huid en producten die met oog voor de natuur vervaardigd zijn.

Wij begrijpen dat het geven van een persoonlijk cadeau belangrijk is, en we helpen je daarom graag bij het samenstellen van de beste kerstgeschenken. Kom langs in onze winkel en laat je inspireren!

Wil je alvast online ideeën opdoen, kijk dan ook eens op Hoofdpand.nl en slagerijhilbrants.nl voor onze producten.

 

Vraag ons naar de mogelijkheden, per mail, telefonisch of kom langs in onze winkel.

© 2023 Slagerijhilbrants.nl Bekijk onze Algemene voorwaarden