Plaats je bestelling en haal vanaf de volgende dag af

Open op woensdag tot en met zaterdag - bel ons op: 050-3091273

Bestellen, betalen & afhalen

Bestellen

Via onze website kun je een keuze maken uit een ruim assortiment producten. Door onze handige navigatie kun je per categorie zoeken naar het gewenste product. Naast het zoeken via onze navigatiebalk kun je natuurlijk ook zoeken via de zoekfunctie, bovenaan de homepage. Alle zoekresultaten worden duidelijk weergegeven en zijn te sorteren van A tot Z en andersom.

Zodra je gevonden hebt wat je zocht en dit in de winkelwagen hebt geplaatst, kun je via deze winkelwagen gemakkelijk je bestelling afronden. Als je al een account hebt en bent ingelogd krijg je bij het definitief maken van de bestelling direct je gegevens in beeld. Heb je nog geen account, dan kun je deze nu gemakkelijk aanmaken.

Mocht je hulp nodig hebben bij het bestellen of vind je het gewoon fijn om iemand aan de telefoon te hebben om je te helpen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via 050-3091273. Wij kunnen je dinsdag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17.30 uur en op zaterdag tussen 8:00 en 16:00 uur telefonisch te woord staan.

Kom je liever in onze winkel om je bestelling door te geven? Dat vinden we gezellig. Houd er rekening mee dat wij de meeste producten uitsluitend op bestelling leveren. In onze winkel is, zolang de voorraad strekt, slechts een klein aanbod van het meest gangbare vlees uit de vriezer beschikbaar waarvoor een bestelling vooraf niet nodig is.

Ophaaldag kiezen

Tijdens het definitief maken van je bestelling, vragen wij je een ophaaldag aan te geven. Je kunt de bestellingen van woensdag tot en met zaterdag afhalen. Onze winkel is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur. Afhalen van de bestelling kan vanaf 10:00 uur. Wil je meer afhaalmomenten selecteren (bijvoorbeeld donderdag en zaterdag), doe dit dan door meerdere bestellingen te plaatsen. 

Elke week wordt er geslacht, dit zorgt ervoor dat wij altijd vers vlees in huis hebben. Graag ontvangen wij jouw bestelling vóór 18.00 uur, voor de volgende dag. Zo hebben wij voldoende tijd om de bestelling vers klaar te maken. Zorg dus dat je op tijd bestelt.

Ben je te laat of helemaal vergeten te bestellen? Geen probleem. Neem contact met ons op of kom in de winkel. We vinden vast een oplossing.

Herbestellen

Bevestiging van de bestelling

De bevestigingsmail sturen we direct na het plaatsen van de bestelling naar het door jou ingevulde e-mailadres.  Mocht je nog iets willen nabestellen, dan kan dat door een nieuwe bestelling te plaatsen en geef in het opmerkingenveld aan dat het gaat om een nabestelling. Het meest handige is om contact met ons op te nemen per telefoon of email, als je iets in een bestaande bestelling wilt wijzigen.

Prijzen en betalen

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Op de productpagina zie je de producten, de omschrijving en de prijzen. Wanneer je je bestelling afhaalt in onze winkel, kun je betalen per PIN of contant.

Let op: het genoemde totaalbedrag kan afwijken van het daadwerkelijk te betalen bedrag, wanneer je producten hebt besteld met een prijs per 100 gram. De producten worden vers voor je verwerkt en kunnen daarom in gewicht iets verschillen. Uiteraard zullen wij jouw bestelling zo precies mogelijk verwerken. Wij hopen op je begrip.

 

Bestelling afhalen

Op de afgesproken afhaaldatum staat de bestelling voor je klaar en ontvang je van ons per email en/of sms een bericht. Je kunt op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur je bestelling afhalen.

Bezorging

Op dit moment bieden wij geen bezorging aan. Het versturen van bederfelijk waar is namelijk ingewikkeld en kostbaar. Het is zeer belangrijk dat de producten onder bepaalde omstandigheden vervoerd worden en op de juiste temperatuur worden afgeleverd. Wij zoeken naar oplossingen hoe wij dit in de toekomst kunnen realiseren met de minste belasting voor het milieu en tegen acceptabele kosten.

Verpakking

Wij verpakken je vleesproducten zoveel mogelijk in duurzaam verpakkingsmateriaal, indien gewenst in vacuüm verpakking. Vacuüm verpakking heeft een aantal voordelen:

  • De kwaliteit van het vlees blijft langer hoog, ook diepgevroren. Dat komt door de afwezigheid van zuurstof die de geur en smaak kan beïnvloeden.
  • Het is een hygiënische verpakking omdat het product is afgesloten van de omgeving.
  • De inhoud is goed zichtbaar.
  • Wanneer vers vlees vacuüm wordt verpakt, zal het rijpingsproces doorgaan. Hierdoor wordt het vlees malser. Wanneer vacuüm verpakt vlees diepgevroren wordt bewaard, zal dit proces stoppen.
  • Bij het ontdooien komt er geen vocht uit de verpakking.
  • Het vlees kan snel ingevroren worden, maar ontdooit vooral in water ook snel (zonder dat er water bij het vlees kan komen). Afhankelijk van de vorm van het vlees ontdooit het dan in een halfuurtje. Dit is heel handig als je vergeten bent vlees uit de vriezer te halen. Maar in water ontdooien is niet de beste manier. Ontdooi het vlees bij voorkeur in de koelkast of op het aanrecht. 

Het vlees kan door de afwezigheid van zuurstof verkleuren. Als je het vlees uit de verpakking haalt en er weer zuurstof bij kan, dan herstelt de kleur snel.

Bewaartips

Vlees is een gevoelig product. Als je het op de verkeerde manier bewaart, kan het snel zijn smaak en sappigheid verliezen. Met de volgende tips blijft jouw stukje vlees langer vers.

  • Gebruik een koeltas of -box om de producten naar huis te brengen. Zeker op warmere dagen.
  • Berg je boodschappen thuis meteen op. Begin met de diepvriesproducten, daarna de verse gekoelde zaken die in de koelkast moeten.

Vlees bewaart het best als je koelkast op 4 °C staat. Het schap onderaan de koelkast, boven de groentelades, is het meest fris. Leg daar je vlees(waren). Plaats nooit rauwe producten boven bereide producten.

Doorgaans kun je vlees 2 dagen in de koelkast houden, al laat je gehakt en samengestelde producten zoals blinde vinken liefst maar 1 dag liggen. Krijg je het vlees niet op tijd op? Bereid het. In de gebakken of gebraden vorm blijft het 3 tot 4 dagen goed.

Vlees dat je niet meteen gaat opeten kun je vacuüm laten verpakken in kleine porties. Leg het meteen na de aankoop in de koelkast of diepvries.

Alle producten die diepgevroren worden geleverd kun je direct bij ontvangst in de originele verpakking in de diepvries doen. De houdbaarheidsdatum in de vriezer is vrijwel altijd minstens 6 maanden bij -18 graden Celsius.

Mocht je de producten willen gebruiken, dan kun je deze het beste 1-2 dagen van tevoren uit de vriezer halen en het in de koelkast plaatsen. Na ontdooien zijn de producten beperkt houdbaar en we raden af om opnieuw in te vriezen.

Mocht je onverhoopt vergeten zijn het vlees uit de vriezer te halen, kun je dit versneld ontdooien. Controleer of de verpakking nog goed vacuüm is. Als dit het geval is, kun je het vlees met verpakking en al, in een bak koud water plaatsen. Op deze manier wordt een product versneld ontdooid. Als de verpakking niet meer vacuüm is, kun je deze methode niet toepassen.

 

© 2024 Slagerijhilbrants.nl Bekijk onze Algemene voorwaarden